ingeschreven bij de                No.08095044
Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld” Apeldoorn
2004-2024 Al 20 jaar groepswonen!

De appartementen

De woningen zijn verdeeld in 16 koopappartementen, waarvan 4 penthouses (op de 5e woonlaag) en 18 huurwoningen, waarvan 6 in de sociale huur en 12 in de vrije sector. Alle woningen hebben een berging en behalve 3 C-woningen allemaal een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Passend Toewijzen sociale huurwoningen: Voor de inschrijving op de wachtlijst van onze woongemeenschap is het niet nodig elders ingeschreven te zijn. Wel gelden de gebruikelijke regels voor het toewijzen van een sociale huurwoning zoals bepaalde inkomenseisen. Via onderstaande link krijgt u informatie welke regels door Woonmensen worden gehanteerd bij het toewijzen van sociale huurwoningen. Info rijksoverheid sociale huurwoningen Voor info over huurtoeslag verwijzen wij eveneens naar info van de rijksoverheid. Klik op de volgende link: Kan ik huurtoeslag krijgen? Vrije sector huurwoningen: Om voor een vrije sector woning in aanmerking te komen, moet u aan bepaalde inkomenseisen voldoen: - Bent u alleen of 65-plusser: u heeft een netto maandinkomen van minimaal 2,5 keer de bruto huurprijs. - Meerpersoonshuishoudens: u heeft een netto maandinkomen van minimaal 3 keer de bruto huurprijs. - U heeft een vast inkomen uit een dienstverband of eigen bedrijf. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen) worden op het inkomen in mindering gebracht. Extra inkomen uit overwerk telt alleen mee als dit beroepsmatig en structureel is. Voor info over de actuele huurprijzen van onze appartementen dient men zich te wenden tot woningbouwvereniging “De Woonmensen”. www.woonmensen.nl
Uitzicht vanaf de westkant van het gebouw
De appartementen
Klik op een foto of afbeelding voor een vergroting en/of om een diapresentatie te starten of download de plattegrond als PDF-versie.
© 2017-2024 Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld”, Apeldoorn
Prettig wonen in een  veranderend woonklimaat? Schrijf je in bij onze woongemeenschap.  Dan ben je toekomstgericht bezig!!  Als je wacht tot je er aan toe bent, is het vaak te laat!