Woongemeenschap van Senioren
ingeschreven bij de                No.08095044
Prettig wonen in een veranderend woonklimaat? Schrijf je in voor onze woongroep. Dan ben je toekomstgericht bezig!! Als je wacht tot je er aan toe bent, is het vaak te laat!
Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld” Apeldoorn
2004-2021 Al 17 jaar groepswonen!
Woongroepen Apeldoorn e.o.
In Apeldoorn en omstreken zijn meerdere woongroepen actief. Hieronder een selectie. We pretenderen geen volledigheid. Op de site van de LVGO vind je de landelijk aangesloten woongroepen Als je ook een link met ons wilt uitwisselen neem dan contact op met secretariaat@ruisendveld.nl t.a.v. secretaris/webmaster John van der Stok.
'Groepswonen is niet iets waarmee je wacht tot je eraan toe bent. Je moet je er goed op voorbereiden en er al doende naar toe groeien. Het is een positieve keuze voor actief blijven, voor jezelf en voor anderen. Groepswonen houdt je scherp en actief en je kunt langer en prettiger zelfstandig blijven wonen.'
De A.V.W.O. wil het functioneren van de woon- /werkgemeenschap “De Pallieter” in stand houden met behoud van privacy en zelfstandigheid van de bewoners. Het accent van het wonen binnen de gemeenschap ligt op onderling hulpbetoon. Deelname aan de gezamenlijke activiteiten is vrijwillig.  De A.V.W.O biedt  de benodigde faciliteiten die een goed functioneren van de woon-/werkgemeenschap “De Pallieter” bevordert.
© 2017-2021 Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld”, Apeldoorn