Woongemeenschap van Senioren
ingeschreven bij de                No.08095044
Prettig wonen in een veranderend woonklimaat? Schrijf je in voor onze woongroep. Dan ben je toekomstgericht bezig!! Als je wacht tot je er aan toe bent, is het vaak te laat!
Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld” Apeldoorn
2004-2024 Al 20 jaar groepswonen!
Activiteiten
Elke week zijn er een aantal activiteiten. Te denken valt aan biljarten, klaverjassen en bridgen. Na het bridgen wordt er door de bridgers vaak samen gegeten, eventueel aangevuld met andere hongerige leden... Verder is er een creatieve middag. Er wordt geschilderd of getekend, er worden kaarten gemaakt en bij bepaalde gelegenheden is er bloemschikken. Eén keer per week, op woensdagochtend, is er gezamenlijk koffiedrinken. In de zomer wordt er gefietst of gewandeld of wordt er een autotocht georganiseerd. Het kerstfeest wordt gezamenlijk gevierd. Aan het eind van de zomer is er altijd een grote barbecue. Samen eten is altijd belangrijk, gezellig en natuurlijk lekker. Daarom wordt er meestal in het najaar een Chinees/Indische avond en in de wintermaanden een stamppottenbuffet georganiseerd. Overigens is niemand verplicht aan mee te doen. Dat bepaal je helemaal zelf. De ervaring is meestal dat bijna iedereen meedoet.
Nieuwjaarsborrel
Stamppottenbuffet
Creatief bezig….
Biljartcompetitie….
Koningsdag
Zomerbarbecue
Een feestje vieren…
Karweitjes en schoonmaken
…en als dank koffie met koek!
...en als dank koffie met koek! Karweitjes en schoonmaken....
Hier een fotogalerie van diverse activiteiten! Klik op een foto voor een vergroting.
Ons motto: Niets moet en (bijna) alles mag!
© 2017-2024 Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld”, Apeldoorn
Nieuwjaarsborrel! Stamppottenbuffet Ceatief bezig (1) Ceatief bezig (2) Biljartcompetitie (2) Biljartcompetitie (1) Koningsdag Zomerbarbecue Entertainen... ...op een feestje!