ingeschreven bij de                No.08095044
Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld” Apeldoorn
2004-2024 Al 20 jaar groepswonen!
Activiteiten
Elke week zijn er een aantal activiteiten. Te denken valt aan biljarten, klaverjassen en bridge. Ook wordt er regelmatig een spelletjesmiddag georganiseerd. Eén keer per week, op woensdagochtend, is er gezamenlijk koffiedrinken. In de zomer wordt er gefietst of gewandeld of wordt er een autotocht georganiseerd. Het kerstfeest wordt gezamenlijk gevierd. Aan het eind van de zomer is er altijd een grote barbecue. Samen eten is altijd belangrijk, gezellig en natuurlijk lekker. Daarom wordt er meestal in het najaar een Chinees/Indische avond en in de wintermaanden een stamppottenbuffet georganiseerd. Incidenteel is er een Happy Hour op zondagmiddag. Overigens is niemand verplicht aan mee te doen. Dat bepaal je helemaal zelf. De ervaring is meestal dat bijna iedereen meedoet.
Nieuwjaarsborrel
Stamppottenbuffet
Creatief bezig….
Biljartcompetitie….
Koningsdag
Zomerbarbecue
Een feestje vieren…
Karweitjes en schoonmaken
…en als dank koffie met koek!
...en als dank koffie met koek! Karweitjes en schoonmaken....
Hier een fotogalerie van diverse activiteiten! Klik op een foto voor een vergroting.
Ons motto: Niets moet en (bijna) alles mag!
© 2017-2024 Woongemeenschap van Senioren “Ruisend Veld”, Apeldoorn
Prettig wonen in een  veranderend woonklimaat? Schrijf je in bij onze woongemeenschap.  Dan ben je toekomstgericht bezig!!  Als je wacht tot je er aan toe bent, is het vaak te laat!
Nieuwjaarsborrel! Stamppottenbuffet Ceatief bezig (1) Ceatief bezig (2) Biljartcompetitie (2) Biljartcompetitie (1) Koningsdag Zomerbarbecue Entertainen... ...op een feestje!